Учні нашої школи, вихованці гуртка кіностудія "Кімната 16" - учасники Міжнародного анімаційного з"їзду у Сербії.

З 9 по 15 серпня 2018 року у Сербському містечку Враньє пройшов Міжнародний анімаційний з'їзд під керівництвом дитячої мультстудіі ШАФ.

У цьому заході брали участь вчителі та учні дитячих мультиплікаційних студій з 7 країн (Сербія, Болгарія, Україна, Ізраїль, Італія, Македонія, Грузія).

Учні нашої школи, вихованці гуртка студія «Кімната 16» та керівник і засновник гуртка Тітова Анастасія Олександрівна також взяли участь у цьому з”їзді.

Вчителі з інших країн світу ділилися з юними учасниками своїм досвідом, практикували свої методики, демонстрували свої надбання та цікавинки.

Учні із захватом практикувались у спілкуванні між собою іноземними мовами та мовою жестів, з великою цікавістю брали участь у всіх заходах, ділилися творчими планами. За час перебування на з"їзді діти знайшли однодумців та друзів з різних куточків світу, отримали величезний заряд позитиву, практичних знань та творчого натхнення.

А. О. Тітова провела майстер клас по створенню анімаціі "по-украінськи" для дітей Сербіі, Ізраілю, Грузіі, а учні студії студії «Кімната 16» сворювали мультики на майстер класі викладачів з Іїраїлю.

А це мультфільм, створений під керівництвом української вчительки: wym-1535538130506

/Files/images/Testovyi/Сербія мульт.01.jpg /Files/images/Testovyi/Сербія мульт.02.jpg /Files/images/Testovyi/Сербія мульт.03.jpg /Files/images/Testovyi/Сербія мульт.04.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.