БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ. ПІДСУМОК.

19 квітня 2018 року в нашій школі відбулися батьківські збори.

Класні керівники креативно підійшли до їх підготовки та проведення. Вчителями були підібрані різноманітні матеріали та створені мультимедійні презентації на актуальні теми, підготовлено доповіді, до уваги батьків подані цікаві факти, новинки та корисні поради, проведена робота з психологічної підтримки та правового виховання, розглянуті та обговорені аспекти навчально-виховного процесу.

На батьківській конференції виступили учні - члени МАН. Зокрема, учениця 11-А класу Александрова Еліс презентувала свою роботу на тему "Вплив медіа на саморуйнівну поведінку молоді".

На класних зборах батьки учнів 11-А класу прослухали розповідь класного керівника Білоус Л.В. на тему "Основні правила психологічної підтримки дітей у період підготовки до ЗНО" і отримали корисні поради з приводу того, як допомогти своїм дітям у цей непростий для них час.

Класний керівник 7-А класу Лисенко Г.П. підготував для батьків надзвичайно корисну і актуальну на сьогодняшній день тему для обговорення «Правова відповідальність учнів». Також, на зборах було проведено аналіз успішності і вихованості учнів, проаналізовано проблеми класу і шляхи їх вирішення.

Батьківські збори у 8-Б класі, класний керівник Тарасова І.М., відбулися на тему «Мотивація навчальної діяльності учнів». Батьки отримали корисні поради з організації продуктивної діяльності дітей, з”ясували причини лінощів у дітей та обговорили варіанти їх подолання.

У 9- Б класі, класний керівник Подоляк О.В., на батьківських зборах були порушені питання про шкідливі звички (тютюнопаління), профілактику та методи запобігання їх виникненню, крім того були обговорені плани на майбутнє школярів.

Класний керівник 6-А класу Водяніна Н.Ф. підняла на батьківських зборах дуже важливу і актуальну на сьогодення тему «Булінг серед школярів. Причини та наслідки».

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.