БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ. ПІДСУМОК.

14 грудня 2017 року в школі відбулися батьківські збори. Класні керівники креативно підійшли до їх підготовки та проведення. Вчителями були підібрані різноманітні матеріали та створені мультимедійні презентації на актуальні теми, підготовлено доповіді, до уваги батьків подані цікаві факти, новинки та корисні поради, проведена робота з психологічної підтримки та правового виховання, розглянуті та обговорені аспекти навчально-виховного процесу.

Так, класний керівник 11-А класу Білоус Л.В. презентувала матеріал на тему: «Що заважає сучасній дитині вчитися». На зборах разом із батьками з”ясовували причини лінощів у підлітків і шукали варіанти їх подолання. Батьки отримали корисні поради з організації продуктивної діяльності дітей і зрозуміли які помилки не слід робити у спілкуванні з підлітками.

Батьківські збори у 2-А класі, під керівництвом класовода Пилипчук І.В. відбулися на тему: «Етичні настанови батькам, діти яких навчаються в «Інтелекті України». Під час зборів класовод та батьки учнів провели роботу над «Кодексом честі батьків» керуючись девізом: «Любіть дитину так, як вона любить Вас: не за вчинки та успіхи, а за те, що вона є для Вас найрідніша людина!»

Класний керівник 7-А класу Лисенко Г.П. підготував для батьків надзвичайно корисну і актуальну на сьогодняшній день презентацію на тему «Юридична відповідальність батьків». Також, на зборах було проведено аналіз успішності і вихованості учнів, проаналізовано проблеми класу і шляхи їх подолання.

Класний керівник 8-А класу Бариш-Тищенко І.О. запропонувала батькам розглянути тему «Щоб дитина навчалась».

В наш час дітям доводиться засвоювати багато інформації. Це відбувається щодня і накопичується, немов снігова куля. Через те, що навчання в нашому суспільстві стало не лише загальнодоступним, а ще й обов”язковим, в очах багатьох молодих людей воно перестало бути благом.

До того ж, не слід забувати і про психологічні особливості підліткового віку. Психологи визначають, що основними видами діяльності для малюка є гра, для школяра – навчання, а для підлітка – спілкування.

Восьмикласники, більшою мірою, приходять до школи саме за спілкуванням, а не для отримання нових знань. Як зробити так, аби навчання стало бажаним і привабливим, як допомогти дитині в навчанні, націлити її на отримання знань? На ці та інші важливі питання шукали відповіді батьки разом з класним керівником у 8-А класі.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.