ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У школі № 256 17 листопада 2017 року в школі І-ІІІ ступеня № 256 Оболонського району відбувся День відкритих дверей .

Школа гостинно відчинила двері для всіх бажаючих завітатити до нашої шкільної родини, озайомитись із життям школи та досягненнями нашого педегогічного та учнівського колективів.

/Files/images/ДВД Пилипчук 01.jpg Метою заходу було ознайомити гостей школи, батьків та майбутніх першокласників із шкільним життям, показати наші досягнення, поділитись надбаннями та успіхами.

Для гостей свята було підготовлено надзвичайно цікаву та насичену програму. Це були різноманітні виставки, міні-екскурсії школою, майстер-класи, відкриті уроки, фізкультурно-спортивні заходи та стрілецькі турніри, виховні години, творчий перфоменс театрального гуртка та на завершення свята – фестиваль талантів школи. /Files/images/ДВД Пилипчук 04.jpg

Майбутні першокласники та їх батьки отримали змогу отримати більше інформації як підготовутися до вступу до школи, про умови та особливості навчання та дозвілля учнів, про інноваційні проекти, про освітніі можливості і додаткові переваги навчання саме в нашій школі, на власні очі побачити як і чим живе школа із середини.

Гості школи отримали багато інформації в процесі безпосереднього спілкування із адміністрацією школи, учнями та педагогами, відвідали навчальні кабінети, спортивний зал, їдальню, бібліотеку, переглянули інформаційні матеріали, отримали відповіді на всі запитання.

/Files/images/ДВД урок Водяніна.jpg Особлива програма була розроблена для вихованців сусідніх дитячих садочків, яких разом з вихователями теж запросили на наше свято. Для наймолодших гостей підготували програму, орієнтовану на дітей дошкільного віку, а саме: міні-екскурсії школою, перегляд виставок та майстер-класів, веселі музичні та театралізовані вистави та спортивні змагання. Також учні нашої школи своїми руками зробили для наймолодших відвідувачів пам”ятні подарунки. /Files/images/ДВД бібліотека 02.jpg

У кабінеті інформатики всі охочі могли «позбирати яблучка» у віртуальному саду. 2-А клас, який навчається за програмою «Інтелект України» зустрів діток дивовижним світом природи. У творчій лабораторії з вирощування кристалів дошкільнята побачили цікаві хімічні досліди. Екскурсія добігла кінця, а з дитячих обич не сходив вираз зачарування і радості.
Всі були захоплені.

/Files/images/ДВД концерт Маків цвіт.jpg Фінальним і одним із найяскравіших заходів свята став концерт, звіт творчих колективів школи, хореографічної та театральної студії, який відбувся у актовій залі школи. Надзвичайно яскраво, на високому рівні творчі колективи школи виступили перед гостями, показали неабиякі здібності, таланти та обдарованості наших учнів та професіоналізм і самовідданність педагогічних працівників, які працюють з творчою молоддю.

Всі гості нашої школи - батьки, колеги, дошкільнята та небайдужі громадяни району, які відвідали наше свято - День відкритих дверей, отримали неабияке задоволення та величезний заряд позитиву. /Files/images/20161117_095203.jpg

/Files/images/ДВД бібліотека 05.jpg /Files/images/ДВД театр 02.jpg/Files/images/ДВД урок Водяніна 01.jpg/Files/images/ДВД свічки 02.jpg/Files/images/ДВД англійсьий 03.jpg/Files/images/ДВД вироби 02.jpg/Files/images/ДВД бібліотека 04.jpg /Files/images/ДВД виставка.jpg/Files/images/ДВД вироби 05.jpg /Files/images/ДВД бібліотека 03.jpg/Files/images/ДВД доля.jpg /Files/images/ДВД концерт танці 02.jpg
/Files/images/ДВД Пилипчук 03.jpg /Files/images/ДВД вироби 04.jpg

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВИТИСЬ НА ЦЬОМУ САЙТІ У РОЗДІЛІ "ГАЛЕРЕЇ ТА ДОКУМЕНТИ"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.