ПЕРЕМОЖЦІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ "КРИШТАЛЕВІ ДЖЕРЕЛА"

/Files/images/Кришт.джерела 01.JPG 8, 9 та 10 вересня 2016 року відбулися святкові заходи з приводу святкування Дня украінського кіно.

Одним із найбільш яскравих і цікавих заходів для молоді та юнацтва став фінальний етап XXV Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела», в якому взяли участь мультфільми і фільми, зняті учнями школи №256 на дитячій кіностудії "Кімната 16»./Files/images/Кришт.джерела 05.JPG

Цей фестиваль унікальний тим, що він є ровесником нашої незалежності, в цьому році відсвятквав 25 річницю від дня свого заснування. За цієї нагоди було організовано надзвичайно цікаву екскурсію для гостей фестивалю на Кіностудію ім.Олександра Довженко. Учасники фестивалю мали змогу познайомитися з юними кінотворцями з різних куточків України та світу, знайти нових друзів, набратися досвіду, впевненості у собі та нових цікавих ідей.

/Files/images/Кришт.джерела 06.JPG Дуже приємно відмітити, що поряд з дипломантами з Ізраілю та Сербіі стали и учні нашоі школи! Дипломом фестивалю нагороджено фільм "Дресирування" - дебют юної режисерки Віталіни Троценко (3-А клас) за участю акторів Данила Ліхтанського (4-Б клас) та Тимофія Левчука (5-А клас).

Щиро вітаємо наших переможців та керівника кіностудії «Кімната 16» Анастасію Тітову та бажаємо натхнення та нових творчих звершень!

/Files/images/Кришт.джерела 03.JPG /Files/images/Кришт.джерела 02.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.