ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ БАТЬКІВ, ЯКІ МАЮТЬ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

Інформація!

Для дітей пільгових категорій віком від 7 до 18 років (сироти, інваліди, малозабезпечені, багатодітні, діти учасників АТО, діти, які перебувають на диспансерному обліку, діти, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, відмінники навчання, талановиті та обдаровані діти – переможці олімпіад, конкурсів, змагань) передбачено оздоровлення та відпочинок в ДПУ «МДЦ «Артек» (Пуща Водиця) і «УДЦ «Молода гвардія» (Одеса).

Путівки (безоплатні та з частковою оплатою) надаються дітям пільгових категорій впродовж року щомісяця, за умови, що пільгова путівка не надавалась їй у поточному році за рахунок коштів місцевих бюджетів.

У кожному з таборів зміни мають різну тематику, крім того, протягом навчального року проводяться заняття згідно учбової програми.

ДПУ «МДЦ «Артек» (Пуща Водиця) заїзд з 19.10.2018 по 08.11.2018

Соціокультурний проект «Україна-європейська держава».

Тематична зміна має на меті сприяння формуванню уявлення про сутність європейських інтеграційних процесів в Україні, їх перевагах та основних напрямках.

Важливою подією зміни стане дитяча програма міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Головні події:

- урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та Дня народження Артеку;

- науково-практична конференція «Європейський союз: шляхи розвитку».

ДП «УДЦ «Молода гвардія» (Одеса) заїзд з 20.10.2018 по 09.11.2018

Кроки безпеки.

Програма включає тематичні блоки, спрямовані на формування конструктивної моделі поведінки в ситуаціях, які можуть загрожувати її життю, здоров’ю, добробуту.

Нестандартні форми освітньо-виховної роботи: ситуативний театр «Сам удома», гра по станціях «Швидка допомога», конкурс агітаційних реклам «Діти на дорозі», фестиваль відеоробіт «Мережа може стати павутиною», цикл тренінгів «Ні, означає «Ні», майстер-класи із самозахисту «Гартуємо міць», екстрим-шоу «Повернути час назад».

Бажаючі отримати путівки можуть подати заяву та відповідні документи до управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Озерна, 18-а, каб. 105.

Додаткова інформація за телефонами: 489 91 75, 066687 13 75.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.